Loading the content... Loading depends on your connection speed!

22STARS at SHOELESS FESTIVAL! 21-22 JUNE

Shoeless Blijburg

Ram-bam-bam-bam. Het is het midst van de zomer. De dagen lang en de nachten kort. Het is zondagavond, de laatste zonnestralen van de ondergaande zon vervlechten met de rook uit de rookmachine. Je hebt twee volle dagen dansen in de benen, het festival bereikt nu haar hoogtepunt. Jij zit er in. Zij zit er in. Iedereen zit er in. Met je voeten in de branding, je tenen in het lauwwarme zand. De energie is overal, de warmte van van de mensen omarmt je. De zon gaat achter de horizon, en jij gaat mee…
Just close your eyes,
forget the world.
Forget your name,
forget the people.

Het Shoeless circus maakt zich klaar. Haar eerste out–of-this-world strandweekend staat voor de deur. Op het enige ‘zeewaardige’ stukje IJ dat onze hoofdstad rijk is — door pioniers omgetoverd tot een autonoom paradijsje midden in Nieuw-Amsterdamse stadsjungle — strijkt het circus neer voor een tweedaagse kleur— en geluidsexplosie. Een feest van 2 volle dagen, met talloze DJ’s, theaterfiguren, performers en ander aangemonsterd gespuis. En met, naar onze bescheiden mening natuurlijk, dé leukste verzameling feestmensen die we ons kunnen voorstellen.

Shoeless? Yep! Shoeless staat bekend als het enige feest waar alle bezoekers ofwel blootvoets, ofwel bont gesokt feesten. Met de voeten vrij in gras, zand of tapijt voelen we ons gelukkig, los en verbonden. Shoeless is ook een reizend festival met een historie van unieke optredens op spannende, groene plekken aan de rafelranden van Amsterdam. Wij bouwen sprookjesplekken, plekken voor liefhebbers van vreugde, kleur en vrijheid.

Al kriebels in je voeten ? Vlinders in de buik? Wij ook! Tot dan!

http://shoeless.nl/ticketshop.html

21 and 22 June 22STARS had a stall at the Shoeless Openair Festival!

Watch here the movie I made from the day and the pictures!
Check out our Agenda to see at which markets/festivals 22STARS is and hope to see you there!

-xoxoxox-

Stella

Share This: