Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Throw a Jewellery Party (only in the Netherlands)

Throw a Jewellery Party in The Netherlands

Wilt u onze sieraden in het echt zien en vrijblijvend passen? Wordt dan geheel kosteloos gastvrouw en geef een sieradenparty en beleef een gezellige avond met uw vrienden. U zult met onze sieraden er niet alleen goed uit zien, maar u zult zich ook goed voelen. Al onze sieraden zijn op een maatschappelijk verantwoorde manier handgemaakt van 100% recycled papier door vrouwen die in de Acholi wijk in Kampala, Oeganda, wonen.

Door het geven van een 22STARS SIERADENPARTY maakt u als gastvrouw deel uit van een initiatief dat zorgt voor hoop en een betere toekomst voor onze designers in Oeganda. Ook draagt u onze boodschap uit om altijd je hart te blijven volgen en je dromen na te jagen…

Lees hier alles wat u moet weten over het geven van de sieradenparty:

VUL HET FORMULIER IN en stuur het een maand voor je geplande party datum naar info@22stars.com. Op uw wens en beschikbaarheid sturen wij een consulte bij u langs met een sieradenbox voor 1 á 2 uur of wij sturen u de box direct op met de post, zodat u langer de tijd heeft om wat moois uit te zoeken. Voor dit laatste vragen wij dan wel uw creditcard gegevens als borg. Uw creditcard wordt niet belast , tenzij de sieraden niet wordt geretourneerd voor de gevraagde datum. De verzend- en/of reiskosten zijn geheel kosteloos. CLICK HERE

DE SIERADENBOX zal een selectie van armbanden, oorbellen, kettingen en eenvoudig te bevestigen bedeltjes bevatten die individueel zijn geprijsd en in een organza zakje kunnen worden ingepakt. We zullen u tevens wat flyers sturen, een brochure met meer informatie over 22STARS, een e-mail aanmeldblad voor geïnteresseerden, en een lijst met veel gestelde vragen over de sieraden, zodat u zich goed voorbereid voelt op uw feest.

NODIG UW VRIENDEN UIT via Facebook, email of post (minimaal 8 personen, geen maximum). Nodig altijd wat meer mensen uit, want uit ervaring blijken vaak 2 á 3 mensen af te bellen. Laat ons weten als u foto’s nodig heeft voor de uitnodigingen of wanneer u wilt dat wij een uitnodiging voor u ontwerpen. De volgende paragraaf kunt u goed gebruiken op uw uitnodigingen om te vertellen wat 22STARS doet :

“22STARS is een maatschappelijk verantwoorde onderneming die vrouwen uit de Acholi wijk van Kampala (Oeganda) een betere toekomst geeft. Door de vrouwen te helpen met het ontwerpen, marketen en verkopen van hun sieraden op een internationale markt verdienen zij een inkomen waarmee zij onderdak, voedsel, medicijnen, kleding en educatie aan hun families kunnen geven. Om de positie van mensen echt te verbeteren is volgens ons meer nodig dan alleen dit. Daarom wordt 5% van onze nettowinst gebruikt voor de financiering van ons 22STARS project in Oeganda dat onze designers voorziet in Engelse les, sociale steun, educatie over gezondheid en inkomen genererende activiteiten (IGA), muziek, dans en drama lessen. Al onze sieraden worden handgemaakt en de kralen zijn van 100 % recycled papier.”

ORGANISEER UW PARTY op basis van wat het beste werkt met uw vrienden. Een 22STARS sieradenparty kan van alles zijn; een high tea in de middag, een borreltje aan het begin van de avond, een etentje, tuin feestje, of een thema feest in uw eigen huis of op een speciale locatie. Wees creatief in hoe u de sieraden wilt showen. Een eenvoudige set up is alles wat u nodig heeft voor deze kleurrijke sieraden. U kunt potten, schalen, vazen, manden, takken, tafelkleden, wasknijpers, en/of andere huishoudelijke voorwerpen goed gebruiken om de sieraden weer te geven. En een spiegeltje om jezelf in te bekijken is natuurlijk ook altijd handig.

OP UW PARTY vragen wij u op de inventarislijst aan te vinken wat er is verkocht. U kunt contant geld vragen of het geld op uw rekening laten overmaken. Als een consulte aanwezig is op uw party vragen wij u en uw gasten zoveel mogelijk contant te betalen, maar later overmaken kan in goed vertrouwen ook.

NA DE PARTY vragen wij u, indien wij niet zelf aanwezig waren, om binnen 1 week de box met overgebleven sieraden, email aanmeldblad en inventarislijst naar ons terug te sturen en het geld van het totaal aan verkochte artikelen naar ons over te maken.

BEDANKT! Als gastvrouw van het organiseren van de sieradenparty willen wij u graag bedanken. U mag voor 10% van de omzet van de sieradenparty aan gratis sieraden uitzoeken. Dus als er voor bijvoorbeeld €300,- wordt verkocht dan mag u als gastvrouw voor €30,- aan sieraden uitzoeken of van uw aankopen aftrekken. Geeft u op de inventarislijst ook uw aankopen aan. En voelt u zich vrij om foto’s van de sieradenparty met ons te delen op Facebook.

Share This: