Loading the content... Loading depends on your connection speed!

‘Wereld van Papier’ used our paper beads for beautiful designs

Wereld van Papier

Photo 17-07-14 13 20 12
http://www.wereldvanpapier.nl/

The wereld van papier bought from us single multi colour paper beads to create their own beautiful designs with. And this what they made from our paper beads! 🙂 So nice to see their work! If you also want to buy loose paper beads from us, please send an email to info@22stars.com.

-xoxoxo-

Stella

More about the “Wereld van Papier” in Dutch:

“Wie klein is moet slim zijn” en “Eendracht geeft macht” zijn de vertrekpunten voor een unieke samenwerking tussen KMO bedrijven over de gehele papierketen in Nederland.

Naar het voorbeeld van Stichting Kenniscentrum Papier en Karton (KCPK) hebben een aantal Kleine en Middelgrote Ondernemingen (KMO’s) in de Papierketen gezamenlijk besloten tot het opzetten van een specifiek op KMO bedrijven in de Papierketen gerichte stichting, waarin innovatie voor en door Nederlandse bedrijven centraal staat.

Het gaat om nationale initiatieven maar ook om samenwerking op Europees niveau. De stichting moet leiden tot een verbetering van de concurrentiepositie van de KMO’s in de papier- en kartonketen en heeft als naam stichting Wereld van Papier.

In hun winkel treft u tevens inspirerende presentjes, o.a. van papier en karton. www.paperworld.nl

-xoxoxo-

Stella

Photo 17-07-14 11 35 40

Photo 17-07-14 11 35 30

Photo 17-07-14 11 34 49

Share This: